Vijfhuizen: Woonboot gezonken

Vijfhuizen: Woonboot gezonkenVijfhuizen, 6 november – Op de Cruquiusdijk is woensdagochtend een woonboot gezonken. Werklui zagen de boot half onder het water staan en alarmeerden de brandweer. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om het water uit de boot te pompen.

Doordat de boot tussen de wal en meerpalen klemt zit, blijft hij schuin in het water hangen. Op het moment dat de boot zonk was er niemand thuis, de buren hebben de eigenaar weten te bereiken.

Vermoedelijk zit er een lek in de betonnen bak, een lekkage wordt uitgesloten, omdat de watermeter stil staat. In overleg met de eigenaar wordt gekeken, hoe nu verder te handelen. De Cruquiusdijk was ter hoogte van de gezonken woonboot afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

 

Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in Vijfhuizen Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken Vijfhuizen: Woonboot gezonken

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Vijfhuizen: Woonboot gezonken”

  1. Collega

    Kunnen die 2 foto’s waar de eigenaar op staat a.u.b. verwijderd worden. Beetje privacy mag toch wel…

Reacties zijn gesloten.