Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk

Hoofddorp: Hennepplantage in de VerzetsheldenwijkHoofddorp, 30 oktober – De politie heeft woensdagochtend bij een woning in de Antje Breijerstraat een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen. De eerste schatting is dat er in de woning zo’n 200 hennepplanten staan.

Het energiebedrijf is ook aanwezig om te constateren of er sprake is van stroomdiefstal. Dit is inderdaad het geval en het stroom wordt afgesloten. Een gespecialiseerd bedrijf is opgeroepen om de hennepplantage te ontmantelen en de planten te vernietigen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk Hoofddorp: Hennepplantage in de Verzetsheldenwijk

 

Misschien vindt u dit ook interessant?