Badhoevedorp: Beroving door groep jongeren

OnderzoekBadhoevedorp, 24 oktober – Op woensdagavond omstreeks 22.05 uur kreeg de politie melding van beroving van een groepje jongeren op de Lindberghstraat in Badhoevedorp.

Een groepje van ongeveer tien jongeren, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar zat in de dug out van een softbalveld (gelegen bij voetbalvelden), toen er een groepje van zo’n 6 of 7 personen aan kwam lopen. De nieuwkomers begonnen een gesprek en probeerden het groepje jongeren uit te dagen. De sfeer werd plotseling agressief en de verdachten bedreigden de slachtoffers. Mogelijk werd hierbij een mes gebruikt. De slachtoffers moesten hun portemonnees en smartphones afgeven. Vervolgens gingen de verdachten er vandoor. Bij de beroving raakte niemand gewond.

De politie heeft de omgeving afgezocht. De verdachten werden echter niet meer aangetroffen. Van de mannen is bekend dat ze met z’n waren en dat één verdachte opvallend langer was dan de rest. Mensen die getuige zijn geweest of die het groepje rond het tijdstip van de beroving in de omgeving gezien hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlemmermeer via 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Badhoevedorp: Beroving door groep jongeren”

  1. nietje

    plaats dan alsjeblieft geen foto van hoofddorp bij iets uit badhoevedorp

Reacties zijn gesloten.