Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd

Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofdCruquius, 2 oktober – Bij een ongeval op de Spaarneweg is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Cruquiusdijk, een fietser stond keurig op het fietspad te wachten tot een vrachtwagen gepasseerd was.

Direct nadat de vrachtwagen gepasseerd was, stak de fietser over. Hij had alleen niet gezien dat de vrachtwagen een aanhanger had, hij kwam precies tussen de vrachtwagen en aanhanger ten val. Gelukkig voor de fietser zag de bestuurder van de vrachtwagen het gebeuren in zijn spiegel en stond direct stil, anders was hij over de fietser heen gereden.

Na de eerste zorg van het toegesnelde ambulancepersoneel is de fietser, met vermoedelijk een gebroken pols naar het ziekenhuis overgebracht. De fiets is door een politiebusje opgehaald en tijdelijk op het bureau gestald.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd Cruquius: Fietser ziet aanhanger van vrachtwagen over het hoofd

Misschien vindt u dit ook interessant?