Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus

Schiphol: Fikse schade na aanrijding met ConnexxionbusSchiphol, 27 september – Op de Loevesteinse Randweg ter hoogte van parkeerplaats P3 heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenwagen en een connexxionbus. De bus stopte voor het verkeerslicht toen de personenwagen er achterop botste.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, maar de materiële schade aan de personenwagen was groot. De personenbus kon op eigen kracht naar de garage, de personenwagen moest worden versleept. Door het ongeval waren twee rijstroken afgesloten, gelukkig voor het verkeer kon met via de linksaf strook nog langs het ongeval.

Doordat de busbaan vernieuwd wordt op Schiphol, maakt het openbaar vervoer meer gebruik van de Loevensteinse Randweg.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus Schiphol: Fikse schade na aanrijding met Connexxionbus

 

Misschien vindt u dit ook interessant?