Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen

Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsenHoofddorp, 20 september – Op het fietspad van de van Heuven Goedhartlaan zijn vrijdagochtend een fietsertje en een scooter met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Asserweg.

Zowel de jonge dame op de fiets als de man op de scooter zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd. De jonge dame had lichte verwondingen, maat hoefde niet met de ambulance mee, ze kreeg als troost wel een troostbeertje van een van de ambulancemedewerkers.

De scooterrijder is wel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De scooter is door een agent op het bureau gestald. De jonge dame kon samen met haar moeder lopend de weg vervolgen.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen Hoofddorp: Fietsertje en scooter botsen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?