Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus (video update)

Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbusRozenburg, 20 september – Bij een ongeval op het Beechavenue is vrijdagochtend een fietser gewond geraakt. De scholier fietste op het fietspad van de Kruisweg, toen hij ter hoogte van het Beechavenue de weg wilde oversteken en aangereden werd door een lijnbus.

Met zijn fiets raakte hij de voorruit van de bus en kwam met een smak op de grond terecht. In eerste instantie leek het letsel mee te vallen en kon de scholier even plaatsnemen in de bus. De jongeman is vervolgens door het ambulancepersoneel gecontroleerd en is er toch besloten om hem naar het ziekenhuis te vervoeren. Zijn fiets is door zijn vader opgehaald en door de kapotte voorruit kon de lijnbus niet verder.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Rozenburg: Fietser aangereden door lijnbus (video update)”

  1. nicole

    Ik reed er als 3e auto achter. Die fietsers steken op het laatste moment nog over. Ik moest gisteren ook volop op mijn rem omdat er jemand nog overstak net voor me op de fiets!!

Reacties zijn gesloten.