Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196

Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196Aalsmeerderbrug, 14 augustus – Bij een ongeval op de N196 zijn woensdagmiddag drie wagens en twee vrachtwagens betrokken. De bestuurder van een vrachtwagen heeft op de N196 (oude N201) een blackout gekregen, tijdens de blackout heeft hij twee personenwagen, één bestelwagen geraakt en is tegen een andere vrachtwagen tot stilstand gekomen.

De vrachtwagenchauffeur is in de toegesnelde ambulance nagekeken, maar hij hoefde niet mee voor verdere zorg. Verder liep niemand verwondingen op. Eén personenwagen en de 5 maanden oude vrachtwagen moest worden versleept. Door het ongeval was alleen de busbaan richting Aalsmeer nog beschikbaar, wat voor een lange file zorgde.

Tijdens de afhandeling is van het ongeval is een automobilist aangehouden, die het nodig vond om met een andere weggebruiker op de vuist te gaan.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196 Aalsmeerderbrug: Vrachtwagenchauffeur krijgt black-out op N196

Misschien vindt u dit ook interessant?