Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen en personenwagen op N196 (video update)

Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196

Aalsmeer, 22 juli – Op de Burg Kasteleinweg ( n196) met de kruising Ophelialaan is maandagochtend rond half twaalf een ernstig ongeval gebeurd. Een vrachtwagen heeft een aanrijding gehad met minimaal één personenwagen.

Deze personenwagen is geplet tussen de vrachtwagen en een mast van de verkeerslichtinstallatie. Beide inzittenden zaten bekneld in de personenwagen. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatste, waaronder diverse brandweervoertuigen uit de regio, zes ambulances en de traumahelikopter.

Om de slachtoffers uit de personenwagen te kunnen bevrijden, moest de vrachtwagen verplaatst worden. Twee brandweervoertuigen en twee bergingsvoertuigen hebben de vrachtwagen in zijn geheel verplaatst. Hierna konden de slachtoffers door de brandweer uit de auto gehaald worden.

De mannelijke bestuurder kon als eerste uit de auto worden geknipt, hij is met diverse verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De vrouw die naast hem zat werd kort daarop uit haar benarde positie bevrijd en is met ernstig beenletsel door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Bij het ongeval was ook nog een tweede personenwagen bij betrokken. De bestuurder van de vrachtwagen, een 26-jarige inwoner van Moordrecht, is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De N196 zal zeker tot vier uur afgesloten blijven. De politie is een onderzoek gestart. In het kader van het onderzoek wordt de verkeerssituatie uitgebreid geanalyseerd. Daarnaast zoekt de politie getuigen van de zware aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196 Aalsmeer: Ernstig ongeval met vrachtwagen op N196

 

Misschien vindt u dit ook interessant?