Schiphol: Vrachtwagen in de brand

Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4Schiphol, 10 juli – Op de A4 heeft woensdagmiddag een vrachtwagen in de brand gestaan. De vrachtwagen, een zogenaamde autotransportwagen reed over de A4, toen hij door toeterende wagens geattendeerd werd dat er op zijn vrachtwagen een wagen in de brand stond.

De chauffeur heeft zijn wagen op de vluchtstrook geparkeerd en snel drie wagens van zijn wagen afgereden.

Diverse brandweervoertuigen kwamen ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de personenwagen volledig uitbrandde, zelfs de vrachtwagen raakte flink beschadigd.

Door de brand waren enkele vitale delen van de vrachtwagen verbrand, waardoor deze zelf ook versleept moest worden.

Een ander bergingsbedrijf heeft de gestrande vrachtwagen en de geredde wagens afgevoerd. Door de brand waren twee rijstroken afgesloten, waardoor een flinke file stond. Deze file zorgde weer voor een ander ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4 Schiphol: Vrachtwagen in de brand op de A4

Misschien vindt u dit ook interessant?