Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas (video update)

DSCF1252Hoofddorp, 20 juni – In de Toolenburgplas is donderdagavond een stoffelijk overschot gevonden. Eerder op de avond was de politie, onder meer met een politiehelikopter, al druk doende met een zoekactie naar een vermiste Afghaanse vrouw van 50 jaar in een scootmobiel.

Er is onder andere gezocht in het Haarlemmermeerse bos. De scootmobiel van de vrouw werd gevonden bij de Paxlaan.

Rond half negen melden passanten dat er iets dreef in de Toolenburgplas, de politiehelikopter heeft na deze melding het water ook afgezocht en ook iets gevonden. Brandweermannen zijn hierna het water ingegaan en hebben het stoffelijk overschot aan de kant gebracht.

De politie onderzoekt het stoffelijk overschot of er sprake van een misdrijf is. Vermoedelijk gaat het hier om de vermiste vrouw, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

  • Fotografie: Eric van Lieshout, Michel van Bergen & Rob Franken
  • Video’s: Michel van Bergen & Keesjan Haasnoot

Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen Stoffelijk overschot in de Toolenburgerplas in Hoofddorp aangetroffen DSCF1206 DSCF1213 DSCF1218 DSCF1252 DSCF1258 Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in Toolenburgplas

 

Misschien vindt u dit ook interessant?