Hoofddorp: Bedreiging na verkeersconflict, getuigen gezocht

Bureau HoofddorpCruquius, Hoofddorp, 18 juni – De politie is op zoek naar mensen die dinsdagochtend getuige zijn geweest van meerdere verkeersconflicten op de N201, waar een grijze BMW en een groene personenauto bij betrokken waren.

Op de N201 vanaf Cruquius richting Hoofddorp, vonden rond 12:10-12:15 uur meerdere verkeersconflicten plaats, tussen deze grijze BMW en een andere groene personenauto.

De bestuurder van deze grijze BMW bleek zeer agressief en probeerde meerdere malen om de groene auto tot stoppen te dwingen, sneed hierbij o.a. de groene auto af, zette zijn BMW dwars op de weg neer, stapte uit de auto en achtervolgde vervolgens de groene personenauto tot ongeveer ter hoogte van de IJweg.

In deze BMW zaten twee mannen, met zuideuropees uiterlijk. Een van deze mannen bedreigde tijdens de achtervolgingsrit de inzittenden van de groene personenauto.

Omdat er geen kenteken van de grijze BMW bekend is en de politie graag wil weten wie in deze auto gereden heeft, is de politie op zoek naar getuigen, die mogelijk een kenteken of andere informatie hebben over deze grijze BMW, de bestuurder en zijn passagier.

Mensen die informatie hebben hierover, kunnen zich in verbinding stellen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Bedreiging na verkeersconflict, getuigen gezocht”

  1. Ietwietwaait

    Ik denk steeds harder over een dashboardcam, Het afsnijden, remtesten en ander gevaarlijk verkeersgedrag neemt hand overe hand toe en onze hermandad kan dat nu eenmaal vanachter de tikmachine (om de proces verbalen van lasergun controles uit te werken) niet zien.
    Wellicht is een dashcam dan een handig hulpmiddel.

Reacties zijn gesloten.