Hoofddorp: Auto te water na verkeersongeval op de Drie Merenweg: 2 gewonden (update)

Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewondenHoofddorp – Bij een verkeersongeval op de Drie Merenweg in Hoofddorp is er in de nacht van zondag op maandag een auto te water geraakt. Rond tien over twaalf kwamen twee personenwagens met elkaar in botsing waarna een van de wagens dus te water raakte.

De hulpdiensten kwamen groots in actie om assistentie te komen verlenen. Een man en een zwangere vrouw raakten bij het ongeval gewond en moesten na de eerste zorg ter plaatse naar het ziekenhuis worden overgebracht. De bestuurster van de wagen die te water raakte kwam met de schrik vrij.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) zal onderzoek doen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Drie Merenweg was door het ongeval tussen de Kruisweg en de Nieuwe Bennebroekerweg lange tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Laatste update: 17-06-2013 | 14:23

Nieuw Vennep – In de nacht van zondag op maandag, even na middernacht, is er een auto te water geraakt langs de Drie Merenweg in Hoofddorp. Een 48-jarige automobiliste uit Hoofddorp reed over de Drie Merenweg in de richting van Nieuw-Vennep. Zij haalde een voorligger in, maar verloor om onbekende redenen de macht over het stuur en raakte in een slip. Zij botste hierbij tegen de auto die zij inhaalde.

De 48-jarige vrouw belandde met haar auto in een sloot, de andere auto kwam in de middenberm tot stilstand. In deze auto zaten een 28-jarige man en 26-jarige vrouw uit Hoofddorp. Beide personen zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De 48-jarige automobiliste is uit eigen kracht uit de auto gekomen en is met de schrik vrij gekomen. De Drie Merenweg was enkele uren afgesloten.

Fotografie: Michel van Bergen & Elvin Hendriks

Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewonden Auto te water na verkeersongeval in Hoofddorp: 2 gewondenIMG_0021 IMG_0035 IMG_0052 IMG_0125

 

Misschien vindt u dit ook interessant?