Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding

Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijdingHoofddorp, 31 mei – Bij een ongeval op de N201 ter hoogte van de A4 is vrijdag aan het einde van de middag de bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Door de drukte op de N201 moest de voorste wagen remmen en kon de achterop komende wagen niet meer op tijd remmen.

Het slachtoffer is in de ambulance nagekeken en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was één rijstrook niet beschikbaar, wat voor een lange file zorgde op de N201. Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding Hoofddorp: Bestuurster gewond bij kop-staart aanrijding

 

Misschien vindt u dit ook interessant?