Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis

Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluisHoofddorp, 28 mei – Een bestuurster van een personenwagen is dinsdagmiddag gewond geraakt na een ongeval met een bussluis. De automobiliste reed met haar wagen op de Waddenweg en probeerde ter hoogte van het Spaarne ziekenhuis de busbaan op te rijden.

Ondanks de waarschuwingsborden kwam de vrouw met haar wagen in de bussluis terecht. Door de klap raakte de vrouw gewond en is na de eerste verzorging door het ambulancepersoneel, met een kleine omweg naar het ziekenhuis vervoerd. De auto moest door een bergingsbedrijf uit de buissluis gehaald worden. De bussen moesten tijdelijk een andere route kiezen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding met bussluis

Misschien vindt u dit ook interessant?