Rozenburg: Busje op z’n kant na aanrijding op het Beechavenue

Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het BeechavenueRozenburg, 5 april – Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg is vrijdagmiddag een busje op zijn kant terecht gekomen na een aanrijding. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor vier toen het bestelbusje vanaf de Aalsmeerderweg de Beechavenue overstak en een personenwagen geen voorrang verleende.

Het busje werd in de zijkant geraakt en kantelde op zijkant en gleed achterstevoren enkele meters door. Voordat het busje tot stilstand kwam, werd ook nog een verkeersbord plat gereden.

De bestuurster van de personenwagen kwam met de schrik vrij. De bestuurder van het bestelbusje is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsdienst heeft beide voertuigen afgesleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue Rozenburg: Busje op z'n kant na aanrijding op het Beechavenue

 

Misschien vindt u dit ook interessant?