Hoofddorp: Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol

Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij SchipholHoofddorp, 1 april – Een grote truck met allemaal circusdieren is maandagavond langs de A4 bij Schiphol tot stilstand gekomen. Een achterwiel was van de wagen afgelopen waarna het geheel aan de kant tot stilstand werd gebracht.

Hulpdiensten hebben bij de A4 gekeken of de dieren direct moesten worden overgeladen in een andere wagen of dat er tot Schiphol kon worden doorgereden. Na een kleine test bleek de combinatie zonder schade aan te richten door te kunnen rijden. Er is toen besloten de combinatie naar een parkeerplaats op Schiphol door te laten rijden omdat anders al het verkeer op de A4 stil zou moeten worden gelegd.

Onder begeleiding van diverse politiewagens is de combinatie stapvoets naar Schiphol gereden waar nu zal worden bekeken hoe verder te handelen.

Fotografie: Michel van Bergen

Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol Truck met circusdieren strandt langs de A4 bij Schiphol

 

Misschien vindt u dit ook interessant?