Aalsmeer: Juwelier gewond na overval (update)

Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallenAalsmeer, 12 maart – De juwelier in de Ophelialaan is dinsdagochtend rond tien uur overvallen. De dader kwam de winkel binnen en sloeg gelijk de juwelier met een hamer op zijn hoofd. Vervolgens sloeg de overvaller wat vitrines kapot en ging er vandoor. Of de man ook iets buitgemaakt heeft is onbekend. De juwelier is in zijn winkel door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld, hij hoefde niet mee voor verdere behandeling.

De politie heeft de ruime omgeving afgeblokt en is op zoek naar de dader die vermoedelijk lopend de wijk is ingegaan. Alle steegjes werden doorzocht en er werd in tuinen en bosjes gekeken. Ook liepen er twee hondengeleiders met hun hond, op zoek naar sporen.

De politie heeft wel enige artikelen veilig gesteld, die vermoedelijk door de dader zijn achter gelaten. De hamer, die de dader tijdens de overval gebruikte is niet gevonden, mocht je de hamer vinden, raak het voorwerp dan niet aan en bel de politie.

De politie in Aalsmeer is op zoek naar: 1 dader: zwarte jas rugzak, grijs/witte wollen muts, spijkerbroek en mogelijk chinees of licht getint.

Klik hier voor de Burgernet oproep

Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen Aalsmeer: Juwelier Kunst overvallen

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?