Hoofddorp: Esso weer overvallen (video update)

Hoofddorp: Esso weer overvallen

Hoofddorp, 18 februari – Het Esso tankstation aan de Sonderholm is maandagavond opnieuw overvallen. Rond half negen drongen twee daders het tankstation binnen en bedreigden het aanwezige personeelslid met geweld. De verdachten zijn er met een kleine buit vandoor gegaan.

Ze zijn weggerend in de richting van de rotonde. Er is direct een uitgebreid onderzoek gestart om de verdachten te kunnen achterhalen. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de overval. Ook informatie over personen die voor de overval hebben rondgehangen in de omgeving, of over wegrennende personen, kan waardevol zijn voor het onderzoeksteam. Informatie kan worden doorgegeven aan het overvallenteam via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Afgelopen november was hetzelfde tankstation ook al het doelwit van een overval.

  • Fotografie: Eric van Lieshout, Jasper Meekel & Daniel van Straeten
  • Video: Michel van Bergen, Daniel van Straeten & Keesjan Haasnoot

 

Hoofddorp: Esso weer overvallen Hoofddorp: Esso weer overvallen Hoofddorp: Esso weer overvallen Hoofddorp: Esso weer overvallen Hoofddorp: Esso weer overvallen Hoofddorp: Esso weer overvallen Overval Tankstation Esso 18-2-13 001 Overval Tankstation Esso 18-2-13 005 Overval Tankstation Esso 18-2-13 006_MG_0001 _MG_0006 _MG_0014 _MG_0036 _MG_0037

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Esso weer overvallen (video update)”

  1. Ietwietwaait

    Ik begrijp het niet, er is amper meer wat te halen bij tankstations,en dan toch elke paar maanden een overvan daar (het tankstation bij het Spectrum is weg, maar ook daar werd wel eens wat overvallen begreep ik).
    Het gevoel bekruipt mij dat dit iemand is die als hij/zij geld nodig heeft hier even proletarisch gaat winkelen.
    Jammer dat ze die gast niet te pakken kunnen krijgen steeds.
    Sterkte voor het personeelslid!

  2. Derona

    Ze moeten er gewoon een pin&co tankstation van maken!!! Dit is toch te erg voor woorden… Ik zou er niet eens meer willen werken!!!

Reacties zijn gesloten.