Hoofddorp: Benzinepomp overvallen op de Burg Pabstlaan (update 11 dec)

Hoofddorp, 10 december – Op de Burg Pabstlaan is maandagavond rond acht uur het benzinestation overvallen. Drie daders waren betrokken bij de overval. Onder dreiging van een wapen namen zij buit mee waarna ze er vandoor gingen in onbekende richting. De politie is op zoek naar de daders, van twee daders is het volgende bekend:  beide zijn ongeveer 18 jaar, licht getint, één heeft een lichte jack met capuchon en is ongeveer 170 mtr, tweede dader is iets kleiner met een zwart jack en witte sjaal.

De politie heeft een oproep gedaan via Burgernet en de politiehelikopter vliegt ook boven Hoofddorp om te assisteren bij het zoeken. Er zijn er geen gewonden gevallen. Er werden diverse personen gecontroleerd, maar dit leidde nog niet tot aanhoudingen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Personen die rond het tijdstip van de overval bij het tankstation zijn geweest en iets verdachts hebben gezien, worden verzocht te bellen met 0900-8844 of met 0800-7000 (anoniem). Ook andere mensen die informatie hebben over deze overval of overvallers, worden vriendelijk verzocht zich te melden.

Op 27 november werd het tankstation op het Sonderholm ook al overvallen, klik hier voor het item

 

Misschien vindt u dit ook interessant?