Hoofddorp: Auto wordt gelanceerd op de A4

Hoofddorp, 15 november – Bij een ongeval op de A4 is donderdagavond één persoon gewond geraakt. Op de afrit A4 naar het Hotel A4 heeft de automobilist eerst de vangrail op de vluchtstrook aangetikt om vervolgens rechtdoor de vluchtstrook in te schieten.

Daar is de auto gelanceerd en zoals het er nu uitziet, zo’n 20 meter verderop weer neer gekomen. Daar heeft de auto nog een boom uit de grond gereden en is achterstevoren op de vangrail blijven staan. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, het traumateam uit Amsterdam en diverse ambulances spoedden zich naar het ongeval.

Het slachtoffer, een 53-jarige man uit Amsterdam, is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel en het traumateam, overgebracht naar het VUmc in Amsterdam. Door het ongeval waren twee rijstroken gesloten.

De politie onderzoekt de aanrijding en zoekt getuigen van het ongeval. Bent u of kent u iemand die de aanrijding heeft zien gebeuren, neemt u dan contact op met de Verkeersongevallenanalyse van de politie, via 0900-8844.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?