Rozenburg: Met 181 km/uur langs snelheidscontrole N201 (update)

Rozenburg, 20 oktober – De verkeerspolitie heeft vrijdagavond tussen 19.20 en 23.50 uur een snelheidscontrole gehouden op de N201, ter hoogte van Rozenburg. De politie controleerde de weggebruikers van beide rijrichtingen op snelheid.

De N201 is een van die wegen waar de politie regelmatig op snelheid controleert, omdat hier ernstige ongevallen gebeuren met als oorzaak te hoge snelheid. Op de N201 geldt een maximum snelheid van 80 km/uur. Ongeveer 1 op de 6 gecontroleerde bestuurders reed vrijdagavond veel te snel: op het wegvlak in de rijrichting naar de A4 werden 391 hardrijders bekeurd en in de tegenovergestelde richting werden 609 hardrijders bekeurd: in totaal 1.000 snelheidsovertreders. Alle overtreders kunnen hun boete binnenkort op de deurmat verwachten. Hoogst gemeten snelheid was hier 181 km/uur: levensgevaarlijk.

De politie controleert op die wegen waar door hardrijders ernstige verkeersongevallen worden veroorzaakt: hierbij een overzicht van deze locaties -> http://iturl.nl/snDk9

Misschien vindt u dit ook interessant?