Hoofddorp: Veiligheidsdag Hoofddorp loopt uit op flop

Hoofddorp, 13 oktober – Afgelopen zaterdag is op het Burg van Stamplein weer een veiligheidsdag georganiseerd, iets wat tot een leuk en leerzaam evenement kan uitgroeien.

De hele zaterdag zou in het teken staan van veiligheid. Burgermeester Weterings heeft ’s ochtend aan het winkelcentrum een tweede Ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt. Daarna heeft hij het startsein voor de Veiligheidsdag op het Burgemeester van Stamplein gegeven.

Op het plein waren diverse organisaties zoals de politie, brandweer, ambulancedienst, dierenambulance Haarlemmermeer, Burgernet, Veilig Verkeer, Koninklijke Landmacht en Stichting Oger Zoekhonden aanwezig zijn en zouden er diverse demonstraties gegeven worden. Jammer genoeg zat het weer niet mee en het aanbod van aanwezige organisaties was ook erg teleurstellend.

Al met al hebben ons zeker 5 minuten op het plein kunnen vermaken. Hoofddorp zou eens een kijkje moeten nemen bij de organisatie van de veiligheidsdag in Beverwijk of Hoorn.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Veiligheidsdag Hoofddorp loopt uit op flop”

  1. Simon

    Ik ben bang dat het weer een grote spelbreker geweest is. Ik was er voor 12 uur en toen was er niemand in het dorp ook niet om te winkelen. Toen het eindelijk droog was weer even wezen kijken maar na een minuut of tien weer een plensbui. Stonden nog wel wat mensen van de brandweer die onder een tent kinderen in de auto’s lieten fotograferen.

    Maar goed als er maar een paar van die kinderen later ook echt bij de brandweer gaan werken inplaats van achter een bureau is het toch geslaagd. En onze hulpverlening in 2030 weer veilig gesteld. :-)

Reacties zijn gesloten.