Beinsdorp: Moeder en kind gewond bij aanrijding op de Venneperweg

BEINSDORP, 2 juli – Een 34-jarige Nieuw-Vennepse fietsster en haar 11 maanden oude baby zijn maandagmiddag op de Venneperweg gewond geraakt na een botsing met een personenauto. Bij het inhalen van de fietsster raakte de buitenspiegel van de auto haar fiets waardoor de vrouw ten val kwam.

Zij is met een botbreuk en een hersenschudding naar een ziekenhuis vervoerd. Het 11 maanden oude meisje is voor controle meegenomen. Zij had een zwelling op het hoofdje. Verkeersongevalanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Beinsdorp: Moeder en kind gewond bij aanrijding op de Venneperweg”

  1. Nu valt het letsel nog mee. Het wachten is op een dodelijk ongeval. De mensen zijn gek. Er mag 30 worden gereden maar er worden rustig snelheden van 80 km of hoger gehaald. inhalen mag ook niet maar is aan de orde van de dag. Als fietser regelmatig bijna aangereden. Ze rijden zelfs de trottoirs op om niet te hoeven wachten of ze gaan bij file over het fietspad. Maak de Venneperweg in Beinsdorp alsjeblieft weer 50 km zone en dan goed controleren op snelheid, want dit is niks zo.

  2. a

    Het moest er toch van komen. Niemand gunt elkaar de ruimte om op een normale manier darr de versmallingen te passeren, voorrang of geeen voorrang. Gas geven is het enige wat telt. Als smorgens vroeg om half 6 de vouwen al uit je broek gereden worden, omdat mensen al niet ff eerder hun bed uit kunnen komen. Het is er absoluut niet veiliger op geworden. Op het moment is het ook een mooie sluiproute omdat er in hillegom van alles aan de hand is. Je ziet het maar weer. Haastige spoed is wederom niet goed.

Reacties zijn gesloten.