Auto komt tot stilstand op z’n dak in een tuin (update)

NIEUW VENNEP, 17 april – Dinsdag avond is een bestuurder van een personenwagen de macht over het stuur verloren op de IJweg in Nieuw-Vennep. Hierbij heeft de auto een boom geraakt, reedt vervolgens dwars door een hek en sloeg over de kop, om vervolgens tot stilstand te komen in een tuin.

De hulpdiensten rukte massaal uit omdat er sprake was van een beknelling. De inzittenden, een 46-jarige Nieuw-Vennepse en een 45-jarige Nieuw-Venneper, stonden inmiddels naast het voertuig. De Nieuw-Vennepse bleek na een blaastest teveel gedronken te hebben, bijna twee keer de toegestane hoeveelheid. De bestuurster is inmiddels verhoord, de passagier wordt nog verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

12 gedachten over “Auto komt tot stilstand op z’n dak in een tuin (update)”

  1. Petra

    @aardbei: dat ben ik dus helemaal met je eens!!!! Rechte weg?? Het is toch niet zo moelijk

  2. Aardbei

    Blijft toch raar, sommige mensen krijgen echt de raarste zaken voor elkaar. Deze mevrouw zag kans haar bolide zonder aanleiding op de kop te planten in een bollenveldje. Ik begrijp het niet…. rechtdoorgaande weg, geen bochten, niets makkelijker dan het stuur rechthouden en normale snelheden te rijden. Ben ik nu de enige of twijfelen er wel meer aan de waarde van de huidige rijbewijzen ?

  3. loesje

    weet de fotograaf ook waarom?@Eric

    1. Daniel

      Beste lezer,
      Het artikel is officieel van de politie wij plaatsen geen dingen als het niet waar is. U kunt het artikel ook lezen op de onderstaande link.

      http://www.politie.nl/kennemerland/nieuws/120418autooverdekop.asp.

  4. loesje

    helemaal gelijk lisa! was u er bij @anoniem? nee. ik was er wel bij. het artikel klopt niet. deze mevrouw had een toegestaande hoeveelheid te veel alcohol in haar lichaam. de test was gewoon goed. u moet niet oordelen over dingen waar u helemaal niks van af weet. besteed u tijd beter dan de hele dag op internet artikelen gaan zitten te beoordelen waar u niks van weet. en dat geld niet alleen voor u maar voor iedereen. wat heeft het voor nut om dit soort dingen er bij te zetten. daar helpt u die mevrouw en meneer echt niet mee. wat zou u er van vinden als ik dat zou doen! oordelen over dingen die mij helemaal niks aan gaan.

  5. Lisa :

    Waar staat dat het klopt? Heb je bewijs? Nee! Ze verzinnen zo vaak dingen. @Anoniem

    Fotograaf heeft ook gezien dat de dame afgevperd werd…

  6. Lisa

    Waar staat dat het klopt? Heb je bewijs? Nee! Ze verzinnen zo vaak dingen. @Anoniem

  7. Anoniem

    Lisa :
    Niemand weet precies hoe het is gegaan en de rede van het ongeval dus laten we allemaal onze mond houden en ontzettnd blij zijn dat er niemand gewond is geraakt!

    Echt wel, dat staat toch in het artikel: “De Nieuw-Vennepse bleek na een blaastest teveel gedronken te hebben, bijna twee keer de toegestane hoeveelheid.”

  8. Lisa

    Niemand weet precies hoe het is gegaan en de rede van het ongeval dus laten we allemaal onze mond houden en ontzettnd blij zijn dat er niemand gewond is geraakt!

  9. Petra

    Tsja, Tineke, ben het met je eens

  10. Nu zijn er gelukkig “geen”gewonden gevallen. Je zult er maar fietsen of er zullen maar kinderen in de buurt zijn. Drank maakt meer kapot!!!!!!!

  11. Petra

    Ik vraag me dan af….hoe hard heb je daar dan gereden???? Je komt niet zo maar op zn kop terecht…

Reacties zijn gesloten.