Politie publiceert beeldmateriaal van woningoverval in Hoofddorp

KENNEMERLAND, 6 maart – Politie Kennemerland heeft beelden gepubliceerd op de website www.depolitiezoekt.nl van de woningoverval die op woensdag 1 februari heeft plaatsgevonden aan de Dassenbos in Hoofddorp. Rond 19.00 uur drongen meerdere overvallers een woning binnen en namen de mannelijke bewoner mee. Ook werd de paarse Volvo van het gezin meegenomen. De man werd dezelfde avond rond 23.00 uur teruggevonden bij een witte bus op een parkeerterrein in Hazerswoude. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Onderdeel daarvan was een passantenonderzoek gehouden op 8 februari op vier lokaties: de Dassenbos in Hoofddorp, de plek in Hazerwoude waar de man uit Hoofddorp werd aangetroffen, de Leimuiderdijk in Burgerveen waar de auto van het gezin in het water werd gevonden en de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Het rechercheteam heeft twee aanknopingspunten waarbij de hulp van het publiek wordt ingeschakeld:

  • Op de avond van de woningoverval is gepind met de betaalpas van het slachtoffer aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Dit gebeurde om 23:46 uur. Hier zijn camerabeelden van. De recherche komt graag in contact met mensen die deze pinner mogelijk gezien hebben of die denken deze persoon te herkennen.
  • Naast de beelden van de pinner zijn er ook camerabeelden gemaakt van de paarse Volvo. Deze Volvo is die avond namelijk rond 23:05 uur door het rode verkeerslicht gereden op de Provinciale weg N201 bij de oprit van de A4 in de gemeente Haarlemmermeer. En ook hier zijn beelden van. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van deze verkeersovertreding. Mogelijk heeft iemand bijvoorbeeld moeten uitwijken voor de Volvo. Bekend is in ieder geval dat er op deze plek een voertuig achter de Volvo heeft gereden en de politie komt graag in contact met de bestuurder/inzittenden.

Informatie kan worden doorgegeven aan het rechercheteam via 0900-8844 of anoniem door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Hier staat hier oorspronkelijk artikel (klik en klik)

Misschien vindt u dit ook interessant?