Hoofddorp – Twee gewonden bij aanrijding N201 / IJweg

HOOFDDORP, 27 februari – Bij een aanrijding op de kruising Kruisweg (N201) met de IJweg, zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen. Een bestuurder moest door de brandweer uit de auto gehaald worden. Beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Doordat de N201 helemaal afgesloten was, gaf dit een enorme overlast tijdens de avondspits.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten
  • Video: Elvin Hendriks (klik hier)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp – Twee gewonden bij aanrijding N201 / IJweg”

  1. Captcha

    D. Hollander : Klopt! Ik heb daar ook al vaker bijna ongelukken gezien. De hoogste tijd voor een aanpassing aan de verkeerslichten.

  2. Petra

    Alweer op dat punt??????? Er staan toch STOPlichten??????????????

  3. Ik rij daar dagelijks langs en heb dagelijks te maken met mensen die van de IJweg komen en door rood rijden. Dat gebeurd zo vaak dat is niet normaal. Het komt doordat het stoplicht vanaf de IJweg nogal lang duurt tijdens de spits dus als het dan groen is gaan er drie auto’s door en dan zijn er altijd mensen die nog even door willen rijden door oranje of rood. En als het stoplicht op de IJweg op rood springt vrijwel meteen het stoplicht op de Kruisweg op groen. Misschien zouden de stoplichten iets anders afgesteld moeten worden dat er meer tijd zit tussen rood op de IJweg en groen op de Kruisweg.

Reacties zijn gesloten.