Zevenbergschen Hoek – Snelheidsduivel opgepakt in gestolen auto

Zevenbergschen Hoek – De politie arresteerde maandagmorgen tijdens een snelheidscontrole op de A16 een man in een gestolen auto.

Agenten in een niet herkenbare politieauto werden rond 7.15 uur door een auto ingehaald. De politie startte onmiddellijk een snelheidsmeting, waarbij bleek dat de auto 140 kilometer per uur reed, waar 100 kilometer per uur was toegestaan. De bestuurder werd op een parkeerplaats bij een tankstation gecontroleerd.

Wijkagent
De man (22) uit Den Haag kreeg twee bekeuringen, namelijk ook omdat hij geen autogordel droeg. Toen de agenten de gegevens van de auto controleerden, viel het op dat de auto uit Nieuw-Vennep kwam. Ook zagen de ze dat een ruitje kapot was.

De man had geen goede uitleg waarom hij in de auto reed en over het kapotte ruitje. Op de achterbank lag glas vermoedelijk afkomstig van dat ruitje. De agenten vermoedden dat de auto gestolen was. De wijkagent in Nieuw-Vennep ging langs het adres van de eigenaar van de auto. Al snel werd duidelijk dat deze vannacht was gestolen. De man werd aangehouden en voor verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De auto werd in beslag genomen.

Misschien vindt u dit ook interessant?