Amstelveen – Arrestatieteam haalt “trippende tweeling” van het balkon

Amstelveen, 12 juni 2020 – Een arrestatieteam van de politie heeft vanmiddag twee verwarde mannen overmeesterd in een flat aan de Fluweelboomlaan.

Beide mannen stonden vandaag al sinds 06.00 uur op het balkon naar de lucht te kijken, rond 11.30 uur kwam de eerste hulpverlener.

Rond 15.30 was de hele straat afgesloten. De Dienst Speciale Interventies was met een ladderwagen van de brandweer het dak opgegaan. Vanaf het dak lieten leden van het arrestatieteam zich op het balkon zakken om de tweeling te overmeesteren.

Na de overmeestering van de twee mannen, zijn ze overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Foto’s: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Amstelveen – Arrestatieteam haalt “trippende tweeling” van het balkon”

  1. Kevin M

    Deze mannen stonden gewoon letterlijk niets meer te doen dan op hun balkon te staan en lekker van de mooie lucht te genieten. Sinds wanneer is dat verboden? En dan ook gelijk de hele straat afzetten en een arrestieteam vanaf het dak laten komen. Lijkt wel iets uit een persiflage film. Maar ja wat men niet begrijpt valt men aan. Er is nog wel wat educatie nodig in dit land op bepaalde gebieden.

    1. Harrie Y.

      Hoi Kevin M. Vanavond 11 uur, op mijn balkon, Hoofddorp? Lucht wordt weer mooi. Of je kan zingen of niet, je bent uitgenodigd.

      1. Kevin M

        Boswandeling in de buurt van Eindhoven aankomend weekend ook goed? De bomen staan er weer mooi bij. Lucy gaat ook mee.

    2. matthijs85

      Ons belastinggeld is weer ‘nuttig’ besteed, lees ik….

Reacties zijn gesloten.