Hoofddorp – Politie zoekt getuigen ten behoeve overlijdensonderzoek

Hoofddorp – De overleden persoon aangetroffen in een woning aan het Egholm betreft een 48-jarige man uit Hoofddorp. Hij is niet de bewoner van de woning. Het onderzoek naar de oorzaak van het overlijden van de man is nog gaande.

Politie- en ambulancepersoneel kregen op dinsdag 7 maart omstreeks 11.00 uur een melding van een reanimatie in de woning. Hulp in de vorm van reanimatie door ambulancepersoneel en een trauma-arts van het mobiel medisch team mocht helaas niet meer baten, de man was om het leven gekomen. De aangetroffen omstandigheden waren van dien aard dat nader onderzoek noodzakelijk is.

De bewoner is gehoord als getuige, hij is niet aangehouden.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Verder roept de politie getuigen op van elke bijzonderheid in de omgeving van Egholm tussen maandagochtend 11.00 en dinsdagochtend 11.00 uur zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wat zich heeft voltrokken dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt gedurende die tijd.