Zwanenburg – Gezocht – Getuigen gezocht van beschieting winkelpand

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 augustus is rond 03.15 uur een winkelpand aan de Dennenlaan in Zwanenburg beschoten. Niemand raakte hierbij gewond.


In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 augustus is rond 03.15 uur een winkelpand aan de Dennenlaan beschoten. Niemand raakte hierbij gewond. Op dit moment is nog steeds niet duidelijk waarom er op de winkel is geschoten.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het hoe en waarom van deze beschieting. Er is een buurtonderzoek gehouden en ook de afdeling forensische opsporing heeft een onderzoek ingesteld. Verder zijn er beelden van meerdere toezicht- en beveiligingscamera’s bekeken. Op een van de camerabeelden in de omgeving is de vermoedelijke schutter te zien, maar deze persoon kan natuurlijk ook een belangrijke getuige zijn!

Lees hier verder bij de bron.

259total visits,3visits today