Haarlem – Hoofddorp – Meisje (15 Jaar) niet thuis gekomen van bevrijdingspop (TERECHT)

Haarlem – Hoofddorp 6 Mei – Op facebook is door de familie van Rochana een oproep waar ze nu is. Rochana is gisterenavond niet thuis gekomen van bevrijdingspop in Haarlem.

Tekst gaat verder onder de foto.


Beste mensen op facebook, mijn ouders hebben jullie hulp op dit moment hard nodig! Vandaag zijn ze met z’n allen naar t bevrijdingspop geweest en is Rochana met een vriendin mee gegaan. Ze moest om half 11 binnen zijn en ze is er nog steeds niet. Ze heeft een rode jurk aan met wit gebreid vest. Ze heeft een licht bruine tas bij zich en heeft zwarte schoenen aan met een kleine hak onder een zwarte legging. Ook heeft ze een zwarte bril op en donker krullend haar. Aan de buitenkant van haar tas heeft ze een pet hangen met haar naam erop. Ze is voor het laatst gezien bij de bushalte van Europaweg in Haarlem. Ze zou om half 10 de 300 pakken en dat is het laatste dat we weten. Als iemand iets hoort stuur mij dan een bericht want op dit moment is zij ook als vermist opgegeven. Hieronder is een foto van de jurk die ze aan heeft. Deel dit bericht aub!!

Mocht u informatie hebben over de vermissing van Rochana  neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Geplaatst door 112Meerlanden op zondag 6 mei 2018