Hoofddorp: Oudere vrouw ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (update)

Evl_Achterweg (11)Hoofddorp, 30 oktober 2015 – Een oudere vrouw is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw op een scootmobiel kwam op de Hoofdweg ter hoogte van de Achterweg in botsing met een vrachtwagen.

Een achterop komende bestuurster van een personenwagen heeft hierop direct hulp geboden aan het slachtoffer in afwachting van de hulpdiensten. De vrachtwagen is niet gestopt bij het ongeval.

Meerdere politievoertuigen zijn op zoek gegaan naar de vrachtwagen en troffen deze aan op de Melis Spaansweg waar deze wilde lossen bij een supermarkt.

Ondertussen is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het VuMc in Amsterdam.

De verkeersongevallen analyse heeft eerst een onderzoek ingesteld op de plek van het ongeval, hierna is de vrachtwagen onderzocht op de Melis Spaansweg. Na dit onderzoek is de vrachtwagen door een agent naar de ongevalslocatie gereden voor een reconstructie.

Door het ongeval en het onderzoek was de Hoofdweg tussen de Paxlaan en het Burg van Stamplein voor al het verkeer gesloten.

Update 31 okt 2015: Gelukkig lijkt het na onderzoek in het ziekenhuis erg mee te vallen, vermoedelijk mag het slachtoffer vandaag alweer naar huis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Oudere vrouw ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (update)”

  1. Anita

    Misschien heeft de chauffeur niet eens iets gemerkt. En als ik het goed begrijp is het slachtoffer toch niet zo heel ernstig gewond geraakt, gelukkig maar. Iedereen heeft recht op mobiliteit, ook in een scootmobiel als het nodig is. Ik zou graag willen weten wat er nu precies gebeurd is, dat staat nu nergens.

  2. Freek

    Is de vrachtwagenchauffeur nog aangehouden voor verlaten plaats delict ?
    Bij mijn weten is dat in dit land van betutteling nog altijd een strafbaar feit namelijk.

    Sterkte aan het slachtoffer!!!!

  3. Johan

    Die figuren in die karretjes zijn ook niet helemaal jofel. Gaat vaak mis met die karretjes. Die horen ook eigenlijk niet op de openbare weg.

Reacties zijn gesloten.