Zwanenburg: Veel schade na voorrangsfout

20150502_olmen_05Zwanenburg, 2 mei – Bij een verkeersongeval in Zwanenburg is zaterdagochtend veel schade ontstaan. Rond kwart voor acht ging het mis toen een automobiliste die vanuit de Essenlaan de Olmenlaan opreed geen voorrang verleende. De twee auto’s kwamen vervolgens hard met elkaar in botsing.

Gelukkig bleef het beperkt tot materiële schade en raakte er verder niemand gewond. Beide wagens moesten worden afgesleept. Agenten hebben geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval. De Olmenlaan was tijdelijk gestremd voor het overige verkeer.

Foto: Michel van Bergen

20150502_olmen_01 20150502_olmen_02 20150502_olmen_03 20150502_olmen_04 20150502_olmen_05

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Zwanenburg: Veel schade na voorrangsfout”

  1. En zo is het :)

  2. Moi

    @jeroen

    Het is een openbare weg, er hoeft geen toestemming gevraagd te worden om daar foto’s te maken en deze te publiceren. Het enige wat je moet doen is personen en/of kentekens onherkenbaar te maken wanneer hier om wordt gevraagd, dat is gebeurd dus niets aan de hand.

    Dat er fout geparkeerd wordt is associaal en wellicht dat de politie daar wat vaker moet controleren, echter officieel is en blijft dit vooralsnog een voorrangsfout.

    De bakker heeft hier niets mee te maken, dus waarom zou je bij de bakker verhaal gaan halen als journalist?

  3. jeroen

    Graag 2 dingen.
    – er stond op de hoek daar precies tussen de 2 autos in (waar je dus niet mag staan!l een grote mpv geparkeerd die alle zicht wegnam?!! Waar staat dit vermeld?
    – en is er toestemming gevraagd om dit te plaatsen qua betrokken. (Nee dus)
    – is er bij de bakker wel eens gevraagd of ze wat zeggen tegen hun klanten die zo raar parkeren dat dit zo gebeurd
    ik rijd er bijna elke dag en vaak parkeerders diehet zicht belemmere.
    Als dit niet geplaatst wordt maar dan wel graag degene die artikel geplaatst heeft contact met me opnemen. Vast bedankt. Vriendelijke groet jeroen.

Reacties zijn gesloten.