Cruquius: Auto rondom afgesloten na aanrijding

Auto niet meer open te krijgen na ongeval op de Oude KruiswegCruquius, 20 april – Op de Kruisweg (N201) ter hoogte van de Spieringweg zijn maandagochtend twee personenwagens op elkaar gebotst. De bestuurster van de volkswagen had te laat door dat haar voorganger voor het rode verkeerslicht stopte en botste achterop. De bestuurster uit de volkswagen is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde gelukkig niet mee. Haar auto liep wel dusdanige schade op dat deze versleept moest worden.

Bij de afhandeling van de schade, liet de bestuurster van de andere wagen, een BMW, haar sleutels in de auto liggen. Deze modellen gaan na ongeveer 30 seconden volautomatisch op slot. De berger heeft nog geprobeerd om de wagen te openen maar dit lukte niet zonder schade te maken. De reservesleutel was ook geen optie omdat de dame uit Frankrijk kwam.

Ook deze wagen is door de bergingsdienst meegenomen, de wagen gaat vermoedelijk door naar Carglass waar er een raam uitgehaald zal worden.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Auto niet meer open te krijgen na ongeval op de Oude Kruisweg Auto niet meer open te krijgen na ongeval op de Oude Kruisweg Auto niet meer open te krijgen na ongeval op de Oude Kruisweg EvL_Joost (1) EvL_Joost (2) EvL_Joost (3) EvL_Joost (4) EvL_Joost (5) EvL_Joost (13) EvL_Joost (14)

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Cruquius: Auto rondom afgesloten na aanrijding”

  1. Justin Case

    Bij de wegenwacht gebruiken ze daar een klein opblaasbaar kussentje voor om de deurhoek open te duwen: zitten je vingers ten minste niet klem. Dan dus zonder schade ruimte om te hengelen naar je deur grendel.

Reacties zijn gesloten.