Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in (update)

EvL_SpottersHill (8)Vijfhuizen, 24 februari – Een bedrijfsauto is dinsdagmiddag van het Big Spotters Hill afgerold, het water in. De bestuurder van de wagen was bovenop het Big spotters Hill aan het werk, toen zijn wagen naar beneden rolde. Gelukkig raakte niemand gewond.

Omdat het in eerste instantie niet duidelijk was, of er nog iemand in de wagen zat, werden de hulpdiensten, inclusief traumahelikopter opgeroepen. Al snel werd duidelijk dat er niemand meer in de auto zat, en kan iedereen terug. De wagen zal later op de dag, door de bergingsdienst uit het water gehaald worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water in Vijfhuizen: Auto rolt van Big Spotters hill het water inEvL_SpottersHill (9)EvL_SpottersHill (8)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?