Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm / zoekactie brandweer.

Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak BirkholmHoofddorp, 24 februari – De politie heeft afgelopen nacht rond 01.30 een inbreker aangehouden na een inbraak in een woning aan het Birkholm. Een tweede inbreker van een jaar of 30 met donkere kleding en een capuchon wist te ontkomen.

Er is nog gezocht met een politiehond. Een politiehelikopter hielp mee met het zoeken.

De eerste inbreker probeerde te ontkomen door in het water te springen tussen het Birkholm en de van Heuven Goedhartlaan. Agenten hebben gezien dat de inbreker nog wat weggooide in het water voordat hij werd aangehouden.

Dinsdagochtend heeft de brandweer het water afgezocht, op spullen die door de inbreker zijn achtergelaten. Het is onbekend of er wat is gevonden in het water.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm Hoofddorp: Inbreker gepakt na inbraak Birkholm

 

Misschien vindt u dit ook interessant?