Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval BennebroekerwegHoofddorp, 23 februari – Bij een ongeval op de Bennebroekerweg is maandagochtend één persoon gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Spoorlaan toen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen. Omdat er meerdere personen in de wagens zaten, werden er twee ambulances en de brandweer opgeroepen. Gelukkig viel het voor de meeste betrokkenen mee, één persoon raakte licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Tijdens het ongeval stonden de verkeerslichten te knipperen en is dit mogelijk de oorzaak. In afwachting van verkeersregelaars, heeft de politie het verkeer geregeld.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Bennebroekerweg”

  1. Dudeson

    “Tijdens het ongeval stonden de verkeerslichten te knipperen en is dit mogelijk de oorzaak”

    Lijkt me sterk dat dit de oorzaak is. Als de verkeerlichten knipperen zijn er altijd borden die de voorrangssituatie bepalen. Dat laatste is dan door iemand die betrokken was bij het ongeval niet goed toegepast.

Reacties zijn gesloten.