Badhoevedorp: Gewonde na aanrijding met lijnbus

Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus ConnexxionBadhoevedorp / Schiphol, 27 januari – Bij een ongeval tussen een personenwagen en een lijnbus van Connexxion is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde op de Schipholweg (N232), bij de busbaan. Op deze plek steken de lijnbussen de Schipholweg over.

De bestuurder van de personenwagen is na de nodige zorg in de ambulance, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de marechaussee onderzoekt het ongeval. Zo is ook de verkeerslicht installatie uitgelezen. Hierop was te zien dat een voertuig het rode verkeerslicht heeft genegeerd.

In het verleden zijn op dit punt al vaker ongevallen met lijnbussen gebeurt.

Fotografie: Rob Franken

Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion Badhoevedorp: Gewonde bij aanrijding met lijnbus Connexxion

Misschien vindt u dit ook interessant?