Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de KruiswegHoofddorp, 23 januari – Bij een ongeval op de Kruisweg (N201) zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de kruising Kruisweg met de IJweg, toen een personenwagen tegen een auto botste die van rechts uit de IJweg kwam.

Beide gewonden zaten in deze wagen en zijn na de nodige zorg in de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de wagen die op de Kruisweg reed, hoefde na controle in de ambulance niet mee.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval stond het verkeer richting Heemstede vast vanaf de Weg om de Noord.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp: Twee gewonden bij ongeval op de Kruisweg”

  1. Hans

    Dat hier een aanrijding plaats vindt is niet vreemd. Hoe vaak ik op de Kruisweg rijdend niet auto’s uit de ijweg zie rijden als het licht op de kruisweg op groen springt. Heel vaak. Wordt er zoveel door rood gereden als gevolg van nog net even wegrijden bij de benzinepomp, of staat het stoplicht wel erg scherp afgesteld? Zou eens naar gekeken moeten worden.

  2. aadjo

    Ik ben er niet bij geweest, maar wanneer onomstotelijk bewezen is dat 1 van de 2 chauffeurs door rood is gereden, rijbewijs innemen, artikel 5 toepassing en de chauffeur verplicht een EMG cursus te laten volgen. Je kunt iemand alleen maar goed straffen door hem of haar het artikel waarmee de daad is verricht in te nemen. Geen auto, ook niet rijden en dat doet pijn, zeker te weten.

  3. Dan

    Ik ben het helemaal met Es eens het is gewoon wachten op dodelijke ongelukken nu.

  4. Es

    Gelukkig is het redelijk goed afgelopen. Maar hoe vaak ze bij de ijweg niet door rood rijden . Levensgevaarlijk. Ik ben niet voor flitspalen. Maar vind het best een idee om bij het stoplicht bij het tankstation er een te plaatsen :-)

Reacties zijn gesloten.