Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding

Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijdingHoofddorp, 19 december – Bij een ongeval op de Bennebroekerweg is vrijdag aan het einde van de middag een scooterrijder gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Hoofdweg-Westzijde.

De scooterrijder kwam uit de richting van Nieuw-Vennep en werd aangereden door een personenwagen toen hij de Bennebroekerweg wilde passeren. Het slachtoffer maakte een flinke smak. Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer voor verdere zorg overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis. De zwaar beschadigde scooter is door een politiebusje opgehaald.

De bestuurster van de personenwagen is zo erg geschrokken dat ze de wagen liet staan. Het ongeval kon gebeuren omdat de scooter het rode verkeerslicht negeerde.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding Hoofddorp: Scooterrijder gewond bij aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?