Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger Taurusavenue

Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger TaurusavenueHoofddorp, 22 november – De gemeente heeft maatregelen genomen om de nieuwe entree van Hoofddorp veiliger te maken. Sinds de nieuwe aansluiting van de A4 via bedrijventerrein Beukenhorst eind 2013 in gebruik is genomen, zijn er tenminste elf, meest forse, aanrijdingen op of nabij het kruispunt Rijnlanderweg/Taurusavenue geweest.

Omdat uit de analyses van de politie blijkt dat er veel door rood en te hard wordt gereden, is de politie veel strenger gaan optreden. Toch hebben er daarna weer verkeersongevallen plaatsgevonden. Daarom heeft de gemeente ingrijpende maatregelen genomen.

Behalve het verlagen van de middenberm en de aanleg van drempels, komen er meer aanpassingen.

Begin 2015 gaat de aanleg van de rotonde van start. Die moet ervoor zorgen dat verkeer vanuit de verschillende richtingen veel veiliger de kruising Rijnlanderweg/Taurusavenue over kan steken. De rotonde moet in mei volgend jaar gereed zijn.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger Taurusavenue Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger Taurusavenue Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger Taurusavenue

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Drempels en lage berm voor veiliger Taurusavenue”

  1. Onno

    Ik wil niet vervelend zijn, maar die drempels liggen verkeerd. DIe moeten in de rijnlanderweg, want daarvandaan werd en wordt vaak hard en door rood gereden, en dat veroorzaakt die ongelukken.
    Nu pakken we weer de voorrangsweg aan omdat de bestuurders op de niet voorangsweg zich niet kunnen gedragen…. Haarlemmermeer weer op zijn smalst hoor… pfffff

Reacties zijn gesloten.