Hoofddorp: Ravage en gewonde op Rozenburgdreef N201

Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201Hoofddorp, 31 oktober – Bij een aanrijding op de Rozenburgdreef (N201) met de afrit van de A4 is vrijdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Door de klap van de aanrijding kwam één personenwagen op de tegengestelde rijbaan van de N201 tot stilstand, hierbij heeft hij eerst een verkeerslicht uit de grond gereden.

Grote brokstukken auto lagen over het hele kruispunt verspreid. Beide bestuurders zijn in de ambulance gecontroleerd, één bestuurder hoefde niet mee met de ambulance, de ander is overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren diverse rijstroken gesloten en ontstond er een lange file op de N201 in beide richtingen. Beide wagen moesten versleept worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201 Hoofddorp: Ravage op Rozenburgdreef N201

Misschien vindt u dit ook interessant?