Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval HoofddorpdreefHoofddorp, 22 oktober – Bij een ongeval op de Hoofddorpdreef is woensdagavond een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op het stuk naast de busbaan, komende vanaf de Kruisweg richting de A4, toen een automobilist achterop een personenwagen botste. De bestuurder van de voorste wagen raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer is door het toegesnelde ambulancepersoneel gefixeerd op een wervelplank en na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval ondervond het verkeer flinke hinder en stond er een lange rij op de Kruisweg. Maandagmiddag was er op exact dezelfde plek ook al een aanrijding. Ook door een automobilist die niet doorhad dat het verkeer stilstond voor de verkeerslichten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef Hoofddorp: Gewonde bij ongeval Hoofddorpdreef

Misschien vindt u dit ook interessant?