Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen

Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagenLisserbroek, 16 oktober – Een scooterrijder is donderdagochtend gewond geraakt toen hij aangereden werd door een bestelwagen. Het ongeval gebeurde op de Lisserdijk bij de brug naar Lisse, toen de scooter aangereden werd door de bestelwagen.

De scooterrijder kwam hard ten val en is na de nodige zorg in de ambulance, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde scooter is door de politie opgehaald, om deze tijdelijk op het bureau te stallen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Lisserbroek: Scooter aangereden door bestelwagen”

  1. Een aparte plek om aangereden te worden, zo vlak voor de stopstreep. Als je naar de foto’s kijkt, zou je denken dat de scooter door de bestuurder van de bestelbus over het hoofd is gezien bij het afslaan, of vlak voor het afslaan. Wellicht is de scooter aan komen rijden, terwijl de bestelbus net optrok om de bocht naar rechts te nemen. Het lijkt er op dat de scooterrijder, de bestelbus van rechts heeft ingehaald/geprobeerd. De bestelbus mag zich hier namelijk uitsluitend achter de scooterrijder bevinden. Dus een fout bij het afslaan (bestelbus) of een fout bij het inhalen (van rechts, door scooterbestuurder). Dat maak ik hier uit op.

Reacties zijn gesloten.