Rijsenhout: De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout!“De leerlingen uit groep 8 deelden snoepjes uit aan automobilisten met max 30”

RIJSENHOUT, 19 augustus – In Rijsenhout is vanochtend voor de tweede keer door de leerlingen van de OBS de Zevensprong een snelheidsactie gehouden. De school doet jaarlijks mee aan de VVN-actie “De Scholen Zijn Weer Begonnen!” en combineert dat sinds vorig jaar met een snelheidsactie rond de school. Ook de Christelijke Basisschool Immanuel doet dit jaar mee.

De leerlingen van de scholen in Rijsenhout hebben dinsdagochtend folders en snoepjes uitgedeeld aan automobilisten in het dorp en met name rond de scholen. Hiermee attenderen zij de verkeersdeelnemers op de maximumsnelheid van 30 of 50 rond hun school. Bovendien wordt het de automobilisten duidelijk gemaakt dat zij na een lange zomerperiode weer schoolkinderen in het verkeer kunnen tegenkomen.
De snelheidsactie is een onderdeel van de campagne van Veilig Verkeer Nederland “Te hard in de bebouwde kom, daar zijn geen excuses voor”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling van Veilig Verkeer Nederland in Haarlemmermeer via veiligverkeer.haarlemmermeer@gmail.com, www.haarlemmermeer.vvn.nl

Fotografie: Eric van Lieshout

De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout! De scholen zijn weer begonnen in Rijsenhout!foto groepfoto_1foto_2foto_3

Misschien vindt u dit ook interessant?