Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil

Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stilNieuw-Vennep, 17 augustus – Een automobiliste heeft midden op de A44 haar auto met daarin twee kleine kinderen stil gezet. Dit was precies op de verbindingsweg, boven de A4, mevrouw werd niet lekker en heeft haar auto midden op de weg stil gezet.

Gelukkig was het zondagochtend en het verkeer niet al te druk zodat er gelukkig verder niets gebeurd was. Hulpverleners waren gelukkig snel ter plaatse en ambulancemedewerkers hebben de zorg voor mevrouw op zich genomen.

De auto van het slachtoffer had al flinke schade aan één zijkant, vermoedelijk is mevrouw al ergens op de snelweg tegen de vangrail gebotst.

De bestuurster is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis, de kinderen gingen met hun moeder mee, een agent reed met de ambulance mee om te assisteren.
De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval had het verkeer enige hinder omdat er maar één rijstrook beschikbaar was.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil Nieuw-Vennep: Automobiliste zet auto midden op snelweg stil

Misschien vindt u dit ook interessant?