Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek

Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdekSchiphol-Oost, 15 augustus – Een motorrijder is vrijdagochtend gewond geraakt nadat hij onderuit ging op het Stationsplein Noord-Oost. Het ongeval gebeurde precies in de bocht, vermoedelijk door het natte wegdek.

De bestuurder raakte hierbij gewond en is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.
Een paar honderd meter verderop, op de rotonde naar de A9, was ongeveer gelijktijdig ook een motorrijdster onderuit gegaan. Deze bestuurster liep geen letsel op, alleen de motorfiets raakte flink beschadigd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Schiphol-Oost: Motor onderuit door glad wegdek”

  1. Henk

    Wellicht dat kerosine dit veroorzaakt?

  2. Rob

    Dat gladde wegdek door water komt heel veel voor in de Haarlemmermeer maar zeker rond Schiphol. Het lijkt dat de toplaag van het asfalt een bepaalde ruwte mist. Zelfs delen die recentelijk zijn hersteld, worden toch weer glad (de bocht vanaf de Schipholtunnel naar Schiphol; je banden piepen bij het nemen van de bocht, zelfs als je bijna stilstaat). Ik heb het vermoeden dat de gemeente zich laat bedotten door de aannemer.

Reacties zijn gesloten.