Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4

Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4Hoofddorp, 1 augustus – Een automobilist is vrijdag gewond geraakt bij een ongeval op de A4, net voorbij de Schipholtunnel richting Amsterdam. De automobilist kreeg rond het middaguur op de A4 een klapband, door de klapband raakte de man de macht over het stuur kwijt en schoot met zijn auto dwars over de snelweg, om op de vluchtstrook tegen de vangrails tot stilstand te komen.

Medeweggebruikers boden de man hulp, dit werd snel overgenomen door de toegesnelde ambulancemedewerkers. Na de nodige zorg in de ambulance is de man voor verdere zorg over gebracht naar het ziekenhuis. Zijn wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.
Door het ongeval liep het verkeer enige vertraging richting Amsterdam op.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4 Hoofddorp: Man gewond na klapband op de A4

Misschien vindt u dit ook interessant?