Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct N201

Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaductAalsmeer, 29 juli – Een chauffeur van een vrachtwagen heeft dinsdagochtend zijn volledige wagen gesloopt toen hij met een lekker gangetje het viaduct van de N201 onderdoor reed. Ondanks de waarschuwingsborden aan het begin van de Hornweg, was de wagen ongeveer een centimeter of 30 te hoog voor het viaduct.

Het dak van de vrachtwagen inclusief de achterdeuren werd helemaal van de wagen afgescheurd en lag op de weg. De zijkanten van de wagen stonden helemaal gekruld tegen het plafond van de tunnel.
Een politiekraan is lange tijd bezig geweest om de vrachtwagen onder het viaduct vandaan te trekken. Volgens buurtbewoners was dit niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. In de tijd dat deze wagen vast stond, moesten twee grote vrachtwagens met een trailer de weg in hun achteruit weer terug rijden.

Fotografie: Eric van Lieshout.

Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct Aalsmeer: Vrachtwagen te hoog voor viaduct

Misschien vindt u dit ook interessant?